Què fem?

Les persones que integrem la FTC-IAC lluitem per la construcció d’un marc de relacions laborals català que veritablement respongui a les necessitats de la nostra realitat econòmica i social més propera. Al contrari del que fan altres organitzacions sindicals, la FTC-IAC no aposta per formar cúpules de dirigents sindicals que desenvolupin la seva tasca des de la proximitat als òrgans de direcció de les empreses. En comptes d’això, la nostra feina es basa en la proximitat a la realitat laboral de les diferents empreses i de les persones que hi treballen, atorgant als integrants de les plantilles el poder de prendre les decisions que, a ells més que ningú, els afecten.

L’acció sindical i el món laboral és, òbviament, el centre de la nostra activitat. Això, però, no significa que ens limitem a actuar en aquests àmbits. La FTC-IAC és el centre d’un ampli moviment polític i social que s’alimenta de la participació de tots i totes les que en formem part, i que estén el seu camp d’actuació al treball en les institucions municipals i la col·laboració amb diverses entitats.

Dia rere dia comprovem que la diversitat d’opinions enriqueix i reforça la cohesió d’un moviment com el nostre, d’arrel popular i veritablement viu. Constatar-ho ens encoratja a seguir treballant amb imaginació i il·lusió per construir un món millor, més solidari i on no hi tingui lloc la dominació econòmica, política o social.


Anuncis
%d bloggers like this: