Contacte

::Seu Social::

Pl. onze de setembre, 7

08290 Ripollet

BARCELONA

Telf: 93.580.68.92 /// 626.074.083

mail: ftc(arroba)ftc.cat

Què t’ofereix la FTC-IAC?

La possibilitat de treballar per crear un món laboral més just i digne

La FTC-IAC és un sindicat amb presència activa a desenes de fàbriques, entitats i empreses. Disposem dels mitjans humans i organitzatius necessaris per treballar amb honestedat i rigor per aconseguir la millora de les condicions laborals en el marc d’un món millor, on tothom sigui necessari i valuós.

A la FTC-IAC entenem que la militància en un sindicat va molt més enllà del que representa tenir un carnet. I per aquesta raó et convidem, si estàs interessat/ada, a unir-te a nosaltres i participar activament de la nostra lluita.

Assessoria Jurídica

La FTC-IAC posa a disposició dels seus afiliats i afiliades els serveis i l’assessorament del Col·lectiu Ronda, una prestigiosa cooperativa d’advocats i advocades que des de fa més de 35 anys és un veritable referent a casa nostra pel que fa a l’exercici del dret laboral.

El Col·lectiu Ronda comparteix amb la FTC-IAC la voluntat de defensar amb fermesa els interessos i els drets de la classe treballadora, així com els principis ideològics i trets distintius del nostre sindicat.


Un lloc on trobar-te amb persones que tenen les mateixes inquietuds que tu

La nostra seu social disposa de sales de reunions, instal·lacions per fer exposicions i un bar. Volem que aquest espai esdevingui un veritable lloc de trobada per a totes les integrants de la FTC, al servei de les vostres necessitats i de les de tothom que comparteixi amb nosaltres la il·lusió per canviar el nostre entorn econòmic, social i laboral. Treballadors i treballadores en lluita, grups musicals, col·lectius, artistes…tothom hi té cabuda i està convidat.

Anuncis
%d bloggers like this: