La 1a Marxa en defensa de l’Escola Pública arriba a Ripollet

Ahir varem tenir el plaer d’acollir les persones que integren la 1a Marxa en defensa de l’Escola Pública a la seva arribada a Ripollet, punt de pas de la 6a jornada de marxa i reivindicació que unia les poblacions de Granollers i Cerdanyola del Vallès.

Durant la parada a Ripollet, les participants varen ser convidades a dinar al Local, seu del Compromís per Cerdanyola (CpR) i de la FTC-IAC que organitzaren l’esdeveniment per donar suport.

A primera hora de la tarda es va realitzar una roda de premsa on tant els portaveus de la 1a Marxa en defensa de l’Escola Pública, com les del CpR i la FTC-IAC varen denunciar les retallades en l’ambit educatiu i l’empotjorament de les condicions de treball dels professors/es, així com la negativa repercussió que te aquest fet en tota la comunitat educativa, especialment els nens i nenes. Es va posar de manifest també l’afectació a Ripollet, on es comença el curs amb un centre educatiu menys dels que caldrien.

A les 17.30h ens varem concentrar a la Plaça del Molí, on es va fer un torn de paraules per explicar a la ciutadania les raons de la 1a Marxa en defensa de l’Escola Pública.

Cap a les 18.30h es continuà cap a Cerdanyola del Vallès, on nombroses persones i els col·lectius Mala Herba i el Grup Municipal Compromís per Cerdanyola ens varen rebre a la Pl. de la Biblioteca, on es va desplegar una pancarta de suport a l’Educació Pública.  Posterirment es va fer una acte amb sopar popular a la Pl. Abat Oliva.

Avui la marxa continua cap a Badalona, i dissabte clourà a la Pl. Sant Jaume de Barcelona.

Us animem a participar i a donar suport a aquesta lluita, que com tantes altres, ens afecta a totes.

Per a més informació:

http://assembleagroga.info/marxa/

Anuncis
%d bloggers like this: