• Marxa de la dignitat 2017

  • Darreres publicacions

  • Mercat Social

  • No al Pla Caufec

  • Anuncis

Trobada de col·lectius socials i/o polítics a Ripollet

Cartell-Trobada 6A-web

Aquesta trobada, que es realitzarà el proper dissabte 6 d’abril, està  convocada per les Candidatures alternatives del Vallès (CAV), de les quals el COP en forma part, i per La Trobada de Nou Barris, la Gent de Gramenet i l’Alternativa d’Esquerres de Cornellà, amb la voluntat de contribuir d’alguna manera a enfortir els lligams i la col·laboració entre diferents lluites i col·lectius.

 

Per aquest motiu, s’ha convidat a diferents col·lectius, plataformes, grups de suport, cooperatives, sindicats i altres formes d’organitzar-se que treballen en un mateix sentit: construir un mon més just.

 

L’objectiu de l’acte no és crear una altra plataforma que aglutini totes les participants, més aviat el que es pretén és poder-nos reconèixer les unes en les altres, per poder trobar els punts comuns entre les nostres lluites i propostes, per poder aprendre mútuament o per poder trobar denominadors comuns i punts de trobada de les nostres idees. Pretenem compartir i començar a conèixer a les persones que estan empenyent en el mateix sentit que nosaltres.

 

Anuncis
%d bloggers like this: