Festa 8è Aniversari FTC-IAC

Benvolgut company i companya,

Aquest any el nostre sindicat compleix el 8è aniversari del seu naixement. Per aquest motiucelebrarem la Festa Anual del sindicat i el reconeixement als jubilats el proper dia 20 d’octubre de 2012.

La festa se celebrarà a Can Fullo (adjuntem plànol), amb la intenció que sigui un veritable dia deconfraternització entre tots els que fem possible l’existència del sindicat dia a dia.

En aquests moments estem coordinant la programació de la festa i una de les principals activitatsserà el dinar a Can Fulló i necessitem saber el número de persones assistents. Per aquest motiu etdemanem que ens confirmis la teva assistència i el número de persones que t’acompanyaran.

Ho pots fer per correu electrònic ftc@ftc.cat o a través del telèfon mòbil 669 760 875, abans del dia 5 d’octubre.

El dinar tindrà un cost de 22 € per adults i 12 € per a nens, que haurà d’abonar cada assistent.

Quan tinguem tancat i definit el programa d’activitats te’l farem arribar.

Salutacions en nom de l’Organització,
Mario Santos

Coordinador general

                       

                                PER ARRIBAR A CAN FULLÓ

VENINT DE TARRAGONA O LLEIDA

Després del peatge de MARTORELL seguir l’AP7, direcció GIRONA  fins agafar la connexió amb la C60, direcció  MATARO -Sortida després pr                               deldel peatge de GRANOLLERS-. A la C 60  passat el túnel, agafar la sortida ARGENTONA – DOSRIUS – ÒRRIUS (ull, no confondre DOSRIUS amb
Òrrius)seguir la comarcal 1415, direcció ARGENTONA.

A uns 200 m. agafar la comarcal 5106. direcció ÒRRIUS al costat del Restaurant  “Salmaia”, situat a la ‘Torre dels Quatre Rellotges’. Passat el km 8 – a uns 2 km de la cruïlla- i després del trencall a l’esquerra de St Pere de Clarà, a uns 200m hi ha una pedra que indica CAN FULLÓ – COL·LECTIU RONDA. A 500m d’una pista sense asfaltar, ja hi ha la masia.

VENINT DE BARCELONA

Deixar  l’autopista  les Rondreses troba la cruíl Tfins a la sortida 13ARGENTONA, connectar amb la  C60, direcció GRANOLLERS, agafar la sortida 2: ARGENTONA – DOSRIUS – ÒRRIUS. Fer una volta per sota la C60 i seguir la 2ª part de l’itinerari anterior.

VENINT DE GIRONA:

A.- PER L’AUTOPISTA DE LA COSTA C 32: Passat MATARÓ sortir per ARGENTONA – GRANOLLERS, que duu a la C60 i a partir de la sortida 2 ARGENTONA, seguir el primer itinerari.

B.- PER L’AUTOPISTA DE L’INTERIOR AP 7: Agafar la sortida que diu MATARÓ, que connecta amb la C60 i continuar seguint el primer itinerari.

*   VENINT DE LA ROCA

Es puja el coll de St. Bertomeu, es passa la vila d’Òrrius i passat el km 9  és el primer camí a l’esquerra. Hi ha una pedra que diu CAN FULLÓ – COL·LECTIU RONDA que indica el principi de la pista. Ull que l’entrada és en plena corba!

Anuncis
%d bloggers like this: