Manual contra la reforma

Manual contra la reforma

 

El SAT i l’editorial Atrapasueños publiquen ‘Manual para luchar contra la reforma laboral’, un llibre escrit pel nostre company Vidal Aragonés en col·laboració amb l’economista Alejandro González i l’advocat Luis Ocaña

 

El llibre es pot aconseguir a preu de cost a través del web de l’Editorial Atrapasueños

Segurament no és necessari que expressem una vegada més la nostra opinió sobre la recent reforma laboral que tot just comencem a patir. Allà on hem tingut ocasió hem acudit per denunciar els perniciosos efectes que atribuïm a la nova ordenació del treball en el seu propòsit de desregular el marc de les relacions laborals i incrementar el grau de desprotecció de la classe treballadora.

Precisament perquè considerem que les mesures incloses en la reforma laboral atempten de forma inequívoca contra els interessos de treballadors i treballadores, el nostre company Vidal Aragonés ha considerat necessari participar en la confecció d’aquest petit manual impulsat en el seu plantejament inicial pels amics i amigues del Sindicato Andaluz de Trabajadores. Es tracta d’una obra breu, concisa i planera que pretén posar a disposició de totes les persones interessades informació pràctica i útil per entendre els trets principals d’una normativa absolutament regressiva pel que fa als drets de la classe treballadora.

Un gran pròleg

A banda de la presència cabdal d’Alejandro Gonzalez i Luis Ocaña -co-autors de l’obra juntament amb l’advocat laboralista del Col·lectiu Ronda, Vidal Aragonés- ‘Manual para luchar contra la reforma laboral’ té el privilegi de comptar amb la participació del periodista i escriptor Isaac Rosa en tasques de brillant prologuista

“Al PP le interesa desprestigiar aún más de lo que están a los sindicatos. Por eso meten en el saco a todo el mundo. Independientemente de que haya dirigentes sindicales que no actúan correctamente (…) El sindicato es la única trinchera que tienen los trabajadores para defenderse de la artillería de los empresarios, que usan el poder económico, el chantaje, la presión… En esta huelga muchos le están diciendo a sus trabajadores que no vayan o que se atengan a las consecuencias. Que le diga eso con toda la miseria y todo el paro que hay, eso sí que es un piquete, uno que realiza una coacción enorme. El sindicato no lo hemos inventado nosotros, ya se ha inventado hace mucho tiempo y es muy importante que se fortalezcan.”

Fragment extret del pròleg d’Isaac Rosa

Si voleu descarregar el pdf cliqueu aquí:  http://www.cronda.coop/content/view/full/4726

 

Anuncis
%d bloggers like this: